Alsungā pārbūvē amatu māju

Alsungā pārbūvē amatu māju

Pilnā sparā norit Alsungas amatu mājas Alsungā, Skolas ielā 11A, pārbūve. Amatu mājas izveide ir nepieciešama, lai sekmētu atbilstošas vides radīšanu uzņēmējdarbības attīstībai, kas saistīta ar suitu kultūras mantojuma popularizēšanu un attīstību, pulcējot vienuviet amatniekus, veicinot to savstarpējo sadarbību un prasmju pārmantojamību.

Būvuzņēmējs SIA “SKORPIONS VS” atjauno 2. stāva pārsegumu un jumta nesošās koka konstrukcijas, kā arī jumta segumu, savukārt SIA “RISE JE” veic iekštelpu darbus – pārbūvē elektroinstalāciju un maina apgaismes ķermeņus, pārbūvē ūdensapgādes un sadzīves kanalizācijas tīklus, daļēji maina apkures radiatorus, kā arī pilnībā veic telpu atjaunošanu visā 2. stāva apjomā un kāpņu telpās.

Abiem būvdarbu veicējiem darbi jāpabeidz līdz šī gada 23. decembrim. Kopumā būvdarbi izmaksās gandrīz 296 tūkstošus eiro bez PVN. Būvdarbu īstenošanai piesaistīti valsts budžeta līdzekļi – aizņēmums pašvaldībai prioritārā investīciju projekta īstenošanai.

 AIGA VANAGA-PORIĶE vecākā projektu vadītāja

x
Alsungas novada pašvaldības mājas lapas vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu valodā „cookies”), papildus informāciju skat. šeit. Labi